Želite li osvježiti interijer u kojem živite? Jedna vam boja može pomoći!

Ulazak u novo godišnje doba, ali i činjenica da proljeće uvijek pokreće i inspirira vrlo lako se može odraziti i na želji za redizajnom interijera u kojem živite. Dosadio vam je uvijek isti raspored, ali i boja zidova, želite prenamijeniti prostorije, možda od dvije manje prostorije napraviti jednu veću…? Zahvat može biti konkretan, u njega se mogu uključiti majstori, ali i uz malo kreativnosti i spretnosti intervencije u interijeru možete napraviti i same. Želite osvježiti interijer u kojem živite, za početak znajte ovo – svaka sezona nosi sa sobom određene trendove pa u skladu s time možete odabrati željenu priču i za interijer. Ovog proljeća se nameće izražajna plava koja povezuje hladni dio godine s morskim plavetnilom, daje posebnu dimenziju drvenom namještaju, ali nevjerojatno osvježava prostor ako je ubacite na samo jedan zid.

interijer-lifestyle-osvježenje-modnialmanah

Kako koristiti ovu plavu boju u interijeru?
Spomenuli smo bojanje dominantnih zidova u prostoru, koji trebaju biti u kontrastu sa snježno bijelom bojom, ali plavi mogu biti i detalji poput prekrivača, jastuka, posuđa. U plavoj posteljini možete spavati, znajući da će vas uvečer umiriti i opustiti, a u ovoj boji mogu biti i ručnici u kupaonici.

Što još morate znati?
Izražajna plava boja je hladna pa ju je u prostoru potrebno implementirati u svijetle i sunčane prostore kako interijer ne b izgledao dodatno hladan. Isto tako ova boja ne trpi ostale boje pa je uvijek kombinirajte uz ne boje (crnu i bijelu). Od materijala voli drvo (ali ne metal) i tople mekane tkanine koje su odlična podloga za strogoću i eleganciju plave.

Trenutno nema komentara

Comments are closed