Mladenke pažnja: pronašli smo vam total look za manje od 1000 kuna!

Tko nije barem jednom odgodio svoje vjenčanje u proteklih godinu dana, nije mladenac! Šalu na stranu, razumijemo vaš stres i svima držimo palčeve da svoje sudbonosno DA izreknete onako kako želite- na romantičan i vama najljepši način.

Budući da su na snazi mjere, pa se većina vas odlučuje na vjenčanje u najužem krugu ljudi, evo da vam, drage mladenke malo olakšamo! Mohito je ovih dana predstavio kolekciju haljina, ali i neodoljive modne detalje po, ni manje ni više, smiješnim cijenama. Što da vam kažemo – haljine su 449,90 kuna, cipele 329, 90 kn, a ukrasi, ovisno što odaberete oko 100 kuna. Tako da, kad zbrojite sve možete uistinu zablistati u budžetu koji nekad koristite za subotnje izaske.

U ponudi je duga prozračna haljina od šifona i kraći model otvorenih leđa. Uz obje haljinice pristaju prekrasne cipele s cirkonima, a umjesto klasičnog vela u kosu stavite obruč. Bez obzira kako se stilizirate, znajte da ćete sve elemente iz ovog outfita moći nositi i nakon vjenčanja. Primjerice na krštenju vašeg djeteta. Držimo vam palčeve!

Više na https://www.mohito.com/hr/hr/

Trenutno nema komentara

Comments are closed