Svjetski hit – maske za kosu Bear Fruits dostupne ekskluzivno u dm-u!

Ako još niste čule za ove super maske za kosu, pažnja, pažnja… Nekad smo ih kupovali u UK (kad se samo sjetimo poduže liste) jer osim što su prefora, djeluju savršeno na kosu. Vijest da su dostupne kod nas, bila je jedna od boljih ovog proljeća.

U čemu je njihova posebnost?
Bear Fruits su maske za kosu inspirirane korejskom kozmetikom i osiguravaju odličan beauty tretman u vlastitoj kupaonici. Djeluju dubinski na svaki tip kose (odaberite onu koja vam treba), a kapica koja isprava pojačava djelovanje ostaje kao funkcionalni detalj u vašoj kupaonici.

U ponudi su u dm-u (sve imaju jedinstvenu cijenu od 52,90 kn)
Maska za kosu + kapa plamenac sadrži aloa veru i arganovo ulji koje dubinski zaglađuju i omekšavaju kosu. Stavite kapicu, nasmiješite se i pričekajte da maska za dubinsku obnovu kose odradi svoje!

Maska za kosu Bear Fruits + kapica s ananasom pruža pravi detoks kose izložene svakodnevnom stresu.

Maska za kosu Bear Fruits + kapica s avokadom njeguje i obnavlja kosu izloženu svakodnevnom stresu.

Maska za kosu Bear Fruits + kapica s grejpom sadrži snažnu kombinaciju antioksidansa kako bi vaša kosa izgledala zdravije, a uvojci poskakivali pri svakom koraku.

Maska za kosu Bear Fruits + kapica s jagodom kosu čini čistom poput vedrog ljetnog dana, dok joj ekstrakt jagode daje sjaj.

Maska za kosu Bear Fruits + kapica s kokosom hidratizira kosu sve do vrhova. Stavite kapicu, nasmiješite se i pričekajte da maska za dubinsku obnovu kose odradi svoje! Ekstrakt kokosa hidratizira kako bi kosa izgledala mekše i sjajnije.

Promo

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS