Mjesec žena u Termama Tuhelj

Dan žena je prilika da svaka žena zablista i osjeća se kao da je sve podređeno samo njoj. No, ne dozvolite da sve ostane na jednom danu. Ožujak je mjesec žena i savršeno vrijeme da se pripremite za nadolazeće toplije dane uz opuštanje i dobar osjećaj. Kako? Odgovor se krije u Termama Tuhelj koje su pripadnicama ljepšeg spola pripremile nekoliko iznenađenja. Za početak, danas na Međunarodni dan žena kupajte se s frendicama uz 50 posto popusta. Potrebno je samo ispuniti kupon na web stranici, isprintati ga i prepustiti se blagotvornom učinku vode.

Ako ste wellness tip, prepustite se rukama vrhunskih terapeuta SPAeVITA centra uz preporuku Anti-age profilift tretmana uz gratis Diamond essence lifting koji zaglađuje i hidratizira kožu. Nakon opuštajućih tretmana u wellness centru, predlažemo da posjetite najveći Svijet sauna koji svakog utorka u terminu od 18 do 22 sata otvara vrata samo ženama. Uživat ćete u različitim aroma programima njege tijela, vrtloženja zraka, programima ledom, kao i u različitim sobama za relaksaciju, visećim ljuljačkama i vodenim krevetima, a ove godine Terme Tuhelj pripremaju i 1 + 1 gratis program grožđem u 19 sati. Ako želite wellness opuštanje spojiti s kupanjem na Vodenom planetu, tu je dnevni wellness paket prijateljice koji uključuje saunanje, kupanje i wellness iznenađenje.

Restoran Dvorac Mihanović pripremio je posebnu proslavu uz tematsku kuhinju, živu glazbu i odličnu ponudu lokalnih vina u kojoj gosti mogu uživati svake subote od 20 sati, a u Mjesecu žena kreiran je poseban meni, dok ćete u Tjednu restorana, od 10. do 19. Ožujka, moći odabrati meni od tri slijeda uz čašu vina za samo stotinu kuna po osobi.

Ako želite provesti nekoliko dana u renomiranim zagorskim termama, preporučujemo vam pravo proljetno buđenje osjetila uz 50 posto popusta na boravak druge osobe i neograničeno uživanje u Svijetu sauna i Vodenom planetu.Razmazite se i proslavite Mjesec žena sami, s prijateljicama, djecom ili voljenom osobom. Svejedno je… Važno je da se posvetite sebi, svojim mislima i unutarnjem razvoju. Osjećajte se WELLičanstveno!

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS