Mjesec njege, zdravlja i vitalnosti u dm-u!

Nije li ovo zadnji vlak na koji se možete ukrcati kako biste stigli na vrijeme do idealne ljetne figure? – jedno je od pitanja ovog mjeseca u dm-u! Kad malo bolje promislite, zbrojite dane i osvijestite mjesec (ali i šest punih tjedana koje je većina provela kod kuće) do ‘kakve, takve’ plaže ostalo je još malo. Malo vremena za dolazak u formu i zatezanje svega što se zategnuti da- nogu, ruku, trbuha…

Toplije vrijeme mami nas da izađemo iz svojih kuća, ponovno se (re)aktiviramo i više brinemo za zdravlje i izgled svojega tijela, pa upravo u ovo vrijeme počinjemo malo više paziti na svoju prehranu, redovitije vježbamo, brišemo prašinu koja se tijekom zime nakupila na biciklima i rolama, sve više posežemo za britvicama i sredstvima za depilaciju, a pri posjeti dm-u pogled nam sve češće zastane kod police s proizvodima za anticelulitnu njegu.

Naš omiljeni dm misli na nas, pa u svibnju naglasak stavlja upravo na ono što je potrebno kako bismo došle u formu – puno ukusnih zalogajčića i napitaka koji vraćaju u formu, ali i proizvodi za njegu tijela, sport i rekreaciju i ‘zatezanje’. U košaricu treba dodati i koji dezodorans i gel za tuširanje te kao nagradu za sve nabrojane napore neko novo mirisno mlijeko za tijelo koje će nas nakon svega oraspoložiti i s kojim će naša koža s dolaskom toplijih dana zablistati u punom sjaju… U svim dm-ovima potražite označene proizvode ovom mjesečnom akcijom, ostvarite 15Xviše bodova na vašoj Active beauty kartici, a za pet kupljenih dm vam daruje traku za vježbanje!

zdravlje-dm-drogerie-markt-hrvatska-vježba-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed