Mirisni početak godine uz Mohito Fragrances collection

Volimo Mohito posebno njegovu modnu razigranost i spremnost da nas iznova zadivi i očara. Početak 2017-te nas opija. Finim mirisima koji odgovaraju svim modnim stilovima i potrebama suvremene žene.

Upoznajte Mohito Fragrances collection:
Magnifique dolazi u zlatnoj bočici. Miriši u prvoj noti po mandarinama i ružama. Nakon dugog mirisanja osjeti se pačuli. Prekrasan parfem za žene kojima dan traje od jutra do večeri.

mohito_beauty-modni-almanah

Touch of love je parfem za zaljubljene ili one koje će to tek postati. Slatkasti miris donosi note naranče, jasmina i opojne vanilije. Pakiran je u crnoj elegantnoj bočici.

mohito_beauty-modni-almanah

Diva za one koje se tako osjećaju. Prekrasan parfem za cijeli dan donosi savršenu kompoziciju drvenastih nota i opojne šljive. Elegantno pakiranje donosi i romantičnu zlatnu pumpicu. Baš za dive!

mohito_beauty-modni-almanah

Black je fini parfem za izlaske jer ga čini baza od sandalovine kroz koju se probijaju mirisi maline i bergamota.

mohito_beauty-modni-almanah

Lovers Delight je miris koji nagovještava buđenje prirode i svježinu proljeća. Savršen spoj cvjetnih i citrusnih nota ovaj parfem pretvaraju u must have mirisni začin svake kombinacije.

mohito_beauty-modni-almanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS