Kako dekorirati hranu na blagdanskom stolu?

Imate li običaj ugostiti za blagdanskim stolom svoju obitelj i prijatelje potrudite se dekorirati hranu na blagdanskom stolu na poseban način. Jer ljudi ‘jedu’ svim čulima. Važno je kako hrana izgleda, kako miriši, a kad na red dolazi okus to je ujedno i točka na ‘i’.

Ako mislite da je dekoracija za Uskrs uvijek jednaka u ovoj temi potražite inspiraciju na primjerima koje smo pronašli na Internetu. U fokusu su jaja dekorirana na mnogobrojne načine a na vama je da izaberete način koji će oduševiti i vas i vaše goste.

Zašto je ovaj način ukrašavanja stola poseban?
Za početak na ovaj način možete iskoristiti sva jaja koja ste odlučili obojiti, čak i ona čije su ljuske pukle. Takva jaja uronite u hladnu vodu i pustite da se ohlade. Ogulite ljuske pa jaja napunite i pretvorite u piliće ili zečiće. Na kreativan način možete servirati i neki od omiljenih sireva, možete hranu koja nije zanimljiva mališanima pretvoriti u kreativna rješenja koja će jednostavno nestati s tanjura.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS