Kad uživati u home made beauty rutini, a kad vam je potreban stručnjak?

Beauty segment postaje sve važniji aspekt u svakodnevnom životu i s jedne su strane brojni profesionalni beauty tretmani a s druge sve više savjeta kao neke korake beauty rutine napraviti u vlastitom domu. Kad odabrati stručnjake, a kad se opustiti u home made beauty rutini u vlastitoj režiji?

Kozmetički saloni koji nam pružaju potpunu kozmetičku uslugu temeljenu na stručnosti te nude od potpuno neinvazivnih tretmana do tretmana koji na kožu djeluju invazivno no finalni rezultat zna biti očaravajući. Oni su prostori u kojima se svaki klijent opusti u potpunosti te uz stručnu pomoć u potpunosti otkloni sve probleme njege lica i tijela. U tom slučaju je potrebno slušati naputke i savjete stručnih osoba i naravno biti redovit.

Kad je o ‘home made’ beauty rutini riječ nju možete raditi češće nego se njegovati kod profesionalaca, a prilikom ovakvih tretmana možete isprobati više proizvoda odjednom. Uz to u vlastitoj kupaonici možete napraviti nekoliko tretmana u isto vrijeme (oprati kosu i staviti kvalitetnu masku, dubinski nahraniti kožu lica dok se opuštate u kadi punoj vode) što omogućava potpuni retreat. Za ovakve tretmane možete koristiti određene proizvode koje imate, isprobati sadržaj testera ali i napraviti vlastite prirodne pilinge, balzame, losione.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS