Postoji li modno rješenje za ‘umorne noge’? O da!

Puno sjedite ili stojite, često ste na putu, ne jedete redovito? Noge su vam često napete, bolovi u stopalima i listovima učestali, a celulit se svake godine sve niže spušta. Vrijeme je da svojim nogama pružite najbolje!

Umjesto klasičnih čarapa (hulahupke ili dokoljenke) nosite kompresijske čarape, koje su unatrag nekoliko modnih sezona postale neizostavan modni detalj suvremenih žena. Dolaze s potpisom modnog brenda Solidea a sinonim su za mekane, moderne i udobne čarape umjereno graduirane kompresije prikladna za svaki trenutak tijekom dana i za bilo koju prigodu.

Koji model odabrati za ovo proljeće?
Isprobajte model Venere 30 den: hulahupke blage kompresije, mekane teksture, održat će svježinu vaših nogu od jutra do večeri, tonirati ih i oblikovati, a možete ih nositi i ako nemate venskih problema. Jednom kada isprobate ovu blagu kompresiju, više nećete ni pomisliti na „obične“ hulahupke.

fashion-moda-solidea-umorne-noge-modnialmanah

Za one koje vole dokoljenke tu su MISS RELAX 70 prozračne i elegantne 70 denske dokoljenke glatkog tkanja za svakodnevni osjećaj lakoće u nogama. Blaga kompresija održava svježinu nogu kod dužeg sjedenja, stajanja ili na putovanju. Ovaj model dokoljenki ne samo da sprječavaju zastoj krvi u nogama, već i pomažu u održavanju svježine nogu, a karakteriziraju ih ravni šavovi i Sanitized® higijenska funkcija koja nudi i udobnost i higijenu.

fashion-moda-solidea-umorne-noge-modnialmanah

Gdje kupiti? Solidea program možete pronaći u svim boljim ljekarnama ali i putem web shopa. Kupujete li online, koristite kod ALMA15 i ostvarite popust od 15% na cjelokupni iznos narudžbe.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS