Jede vam se nešto malo i slatko? Evo što pojesti bez grižnje savjesti!

Veseli proljetni dani pravo su vrijeme za slastice koje će nam zasladiti najljepše godišnje doba. Tart od jagode i vanilije prva je od tri gastro delicije koje su nove u ponudi zagrebačkog Poke Poke-a. Ona se sastoji od lisnatog tartića, slastičarske kreme od vanilije i svježih jagoda.

gastro-slastice-torta-kolač-poke-poke-modnialmanah

No, to nije sve… Druga slastica je Yuzu koja se sastoji od kreme od limuna i yuzua, karameliziranih pecan oraha te kreme od bijele čokolade i vanilije. Tu je i Pistacija&Malina u kojoj se nalazi krema od pistacija te mousse od malina na biskvitu od badema u hrskavoj glazuri.

“Kad smo osmišljavali ponudu slastica počeli smo s okusima koji su poznati gotovo svima, a koje ćemo postepeno prilagođavati na neke malo egzotičnije varijante. Tako smo u kombinaciju limuna stavili yuzu kako bismo ljudima za početak predstavili malo poznatiji okus!” – otkriva slastičar Filip Matok i dodaje: “Naša je ponuda uvijek sezonska. Sad je vrijeme bobičastog voća pa ćemo ga svakako iskoristiti, a koristit ćemo i dosta egzotičnih namirnica poput marakuje, yuzua i manga. U slasticama će biti kvalitetne čokolade, a ponudu ćemo mijenjati često kako bismo razbili monotoniju i gostima uvijek pružali nove i zanimljive okuse!”

Gdje se zasladiti? Atraktivne slastice novitet su u ponudi Zagreba nakon ponovnog otvaranja restorana. Vesele i izvrsnog okusa definitivno će popraviti dan. Ljubitelji poke bowla posljednjih mjeseci u Bogovićevoj 4 u Zagrebu mogu kušati najfinije svježe varijacije ovog havajskog jela te od sada i slastice i juhe.

Trenutno nema komentara

Comments are closed