6 precool kombinezona za (pro)ljetne svečanosti!

Volite li praktična modna rješenja koja se kriju iza popularnih kombinezona, ovaj odjevni predmet ćete birati za sve posebne, ali i dnevne situacije ovog proljeća i ljeta. Jer osim što je u modnom fokusu, upravo on, odabran u skladu s tijelom, pruža mogućnost da ste ‘skockane’ od glave do pete.

Popularni francuski modni brend Naf Naf godinama je stekao epitet kralja kombinezona jer različita rješenja donosi u svakoj sezoni igrajući se dužinom rukava ali i nogavica. Ovog proljeća oduševljava dnevnim spojevima klasične majice i hlača širokih nogavica i povišenog struka, ali i odličnim modelom kombinezona za posebne prigode gdje je donji dio klasično crni, a gornji napravljen od svilene viskoze krojene u raskošnu bluzu.

Idete li, ipak, ovog ljeta na neku od svečanosti, kombinezon je saveznik vašeg total looka. Naf Naf potražite u kornerima mnogobojnih trgovina u Hrvatskoj ili u velikom Naf Naf store-u u zagrebačkoj Ilici. Neka vas ne obeshrabri zaštita od potresa na ulazu i sigurniji ulazak u trgovinu iz dvorišta.

Trenutno nema komentara

Comments are closed