Izbijelite zube na prirodan način

Imate li prirodno žućkaste zube, a željeli biste da su snježno bijeli ovo je tema za vas! Sve se češće čuju pojmovi izbjeljivanja i bijeljenja zubiju. Bijeljenje zubi obično obavlja stomatolog – ili se ono obavlja pod njegovim nadzorom – s pomoću gelova ili drugih proizvoda za bijeljenje, dok je izbjeljivanje način održavanja ljepote blistavog osmijeha kod kuće. Upravo taj način je puno bolji za vas, jer je manje invazivan i ne oštećuje zubnu caklinu zbog čega se stvara poseban osjećaj u ustima.

zdravlje-zubi-izbjeliti-curaprox-paste-za-zube-modnialmanah

Na koji način, prirodno izbijeliti zube?
Izbjeljivanje nikada ne smije oštetiti desni ili sluznicu usne šupljine, ne smije biti grubo ili abrazivno, a prilikom upotrebe pasti kojima je zadatak izbijeliti zube mora se paziti i na zubnu caklinu. Kako odabrati idealnu pastu ? Na tržištu postoji velik broj izbjeljujućih pasti za zube, koje naravno nisu jednake. Neke u svom sastavu imaju natrijev metafosfat, cirkonijev silikat i kalcijev pirofosfat. Takve paste za zube erodiraju zubnu caklinu, oštećuju desni i sluznicu, ali i dovode do pojačane osjetljivosti zuba.

Upoznajte BeYou paste koje sve češće preporučuju stomatolozi!
U svom sastavu imaju hidroksiapatit i glukoza oksidaza koji zajedno s prirodnim sastojcima, omogućavaju blagi učinak enzimskog izbjeljivanja zuba. Ksilitol, brezin šećer slatkog je okusa, jača zube i učinkovit je protiv bakterija. Dodatak provitamina B5, koji podržava stvaranje novih stanica. Bez NLS-a, bez triklosana, bez mikro plastike. Smanjene razine abrazivnosti (RDA 50) i obojenim zrncima snažne doze mentola.

zdravlje-zubi-izbjeliti-curaprox-paste-za-zube-modnialmanah

Odaberite svoj okus u Curaprox web shopu

Foto: Curaprox

Trenutno nema komentara

Comments are closed