Imate svečane čipkaste haljine? Naučite ih nositi svakodnevno! 

Proljetna svečanost na kojoj ste bile, zapravo je bio i razlog za kupovinu novog odjevnog predmeta od čipke. Haljina vam je pristajala kao salivena, komentari su pljuštali, a nakon tog dana, haljinu više niste odjenule. Koji je razlog? Možda činjenica da je u modnim priručnicima čipka kao tkanina sinonim za elegantan total look. Ove godine to pravilo ‘pada u vodu’ a čipka kao tkanina dominira svim, pa i najviše casual total lookovima.

Imate li svečane čipkaste haljine (odjevene samo jednom) naučite ih nositi svakodnevno. Evo savjeta koje trebate:

  • Čipka se odlično veže uz mat pamučne komade pa imate li romantičnu čipkastu haljinu s bretelama ispod nje odjenite pamučnu majicu kratkih rukava. Tako ćete ublažiti eleganciju haljine, povezati je primjerice uz pamučne tenisice alii i spriječiti varijante da u prvi plan dok nosite ovakvu haljinu ulazi dekolte.
  • Čipkaste haljine nosite uz cipele s manjom potpeticom. Z svečanim prigodama potrebna je stiletto peta, a za dnevne kombinacije blok.
  • Čipka je prirodna tkanina preko koje, u hladnijem dijelu godine, prebacite kožnu jaknu. Tako ćete izgledati vrlo šik. Posebno ako obujete i robusne čizme.
  • Crna čipka je ipak za posebne prigode, a čipka u svim drugim bojama može se kameleonski prilagoditi svim dnevnim prigodama. Nosite li suknju od čipke, kombinirajte je uz traper košulju.
Trenutno nema komentara

Comments are closed