Popularni french manicure na ljetni način!

Bojanje baze ploče nokta jednom, a rub nokta drugom boja godinama (french) ne silazi s beauty trona. Ovaj način oslikavanja noktiju biraju žene koje žele lijepe i njegovane nokte, ali i manikuru koja će korigirati male nesavršenosti na noktima. Primjerice, širina oslikanog vrha nokta može biti tek neznatna ali i dominantna u odnosu na nokat. Tanka linija će optički produžiti ploču nokta, dok će deblji i izraženiji detalj na noktu, isti optički skratiti. To je klasično oslikavanje noktiju, a što je s modernim?

beauty-french-manikure-modnialmanha-nokti-nails

Ove sezone su u fokusu različite boje na noktima (što šarenija manikura to bolje) koje se ubacuju u french manicure. Art nail kreativci se igraju tehnikama pa je izuzetno popularan šareni french u neparnom broju boja (najpopularniji je tri nijanse) kojeg kombinirajte ili poštujući spektar boja ili monokromatski (u nijansama jedne boje). Za one koje žele optički skratiti dugačku ploču nokta french manicure tehniku upotpunite linijama koje možete stavljati na različite dijelove nokta dajući klasičnoj manikuru mladenački look. Kako bi nokti dobili dinamiku neka linije budu u raznim bojama.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS