Imate li dugu kosu, evo kako je ‘skupiti’ na kreativan način!

Ljeto i duga kosa najčešće je spoj koji ne volite. Posebno boravite li većinu ljeta, daleko od morske obale. Prije nego li odlučite skratiti ‘grivu’ pogledajte na koji način možete skupiti dugu kosu dodajući svojem total looku još jedan lijep modni detalj.

Raskošan rep je uvijek dobar način za skupiti dugu kosu u ljetnim mjesecima. Neka bude visok a ukrotiti ga možete lijepim detaljima – raskošnim mašnama koje možete kombinirati s odjećom koju nosite. Imate li gusti kosu, rep treba dvije mašne – jednu na samom vrhu repa, a drugu na njegovoj sredini.

duga-kosa-beauty-rep-modnialmanah-pletenica

Novo lice pletenice – napravite lanac! Ovaj kreativan način pletenja pletenica pojavio se na modnim pistama, a onda su ga prihvatile gradske cure pronalazeći način kako dugoj kosi dati mogućnost da i kad je ‘pod kontrolom’ privlači pažnju. Ovakva pletenica je vrlo šik začin za sve dnevne kombinacije u kojima dominiraju prirodne tkanine.

duga-kosa-beauty-rep-modnialmanah-pletenica

Za hrabre, malo drugačija riblja kost koju možete odabrati za neku od svečanosti. Dobar primjer je neka od ljetnih proslava kad frizura treba biti postojana i u skladu s total lookom kojeg nosite.

dugu-kosu-beauty-rep-modnialmanah-pletenica
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS