Volite li lan, evo pet savjeta kako ga nositi ovog ljeta!

Jedna od najpopularnijih ljetnih tkanina, ali i sinonima najtoplijeg dijela godine – lan i ove sezone ulazi u modni fokus brojnih trendseterica. Volimo njegovu podatnost, mogućnost lijepog prekrivanja tijela ali i činjenicu da se ova tkanina u kombinaciji s jednostavnim krojevima može nositi u svim prigodama tijekom dana.

Volite li lan, evo pet savjeta kako ga nositi ovog ljeta!

  • Postoje različite vrste lana pa želite li nositi komade koji će se manje gužvati birajte lan gušće strukture. Da će se tkanina manje gužvati otkriti ćete pogledate li kroz tkaninu – što su gušće niti to je lan bolje kvalitete.
  • Ugodnost lana stvara i mala količina svile ili pamuka koja se može otkriti iščitavanjem etikete. Imate li priliku, odjenite takve komade – neće se toliko gužvati, ali i takve mješavine običan dnevni komad odjeće pretvaraju u nešto što je nosivo i posebnim trenucima.
  • Svaki laneni komad nakon skidanja stavite na vješalicu – tako će uvijek ostati ravan.
  • Pazite na kombiniranje lana i ostalih modnih detalja. Lan je prirodna tkanina pa i modni detalji trebaju biti prirodni- drveni nakit, nakit od špage, slamnati šeširi, cekeri…
  • Lan je najljepši kad je u prirodnim nijansama. Tako neka bazni komadi budu neutralni (boja pijeska ili zemlje) a ostali u pastelnim nijansama koje se spajaju s vašom bojom puti, očima i kosom.
fashion-lan-modnialmanah-tkanina-moda
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS