Imate li bujno poprsje? Ovo su savjeti kako ga optički smanjiti!

Imate li mala prsa, sanjate da su ona velika! S druge strane kad su prsa velika ‘muku mučite’ s njihovim prekrivanjem i ublažavanjem dekoltea! U čemu je tajna? Velika prsa i naglašen dekolte uvijek odvraćaju pogled promatrača na taj dio tijela, uz to, uvijek vizualno dodaju kilograme, proširuju ramena…

savjet-velike-grudi-modnialmanah

Za sve vas koje želite dekolte držati ‘pod kontrolom’ slijede savjeti kako optički smanjiti dekolte…
• Za početak odaberite idealan grudnjak! On bi trebao imati široke naramenice (koje se zbog težine prsa ne bi neugodno urezale u ramena, ali i napravljen od posebnog materijala (spandeksa ili likre) koji ima mogućnost stezanja bez da ‘spljošti’ prsa. Takvi se grudnjaci nazivaju ‘minimajzeri’ jer optički smanje prsa i za jedan broj.
• Pazite na potkošulje! I one bi trebale imati u svojem sastavu likru koja kao materijal prati liniju tijela naglašavajući dekolte. Za sve žene koje nose uske topove naša su preporuka body potkošulje koje imaju stilizirani grudnjak s potporom za prsa.
• Dekolte je važan! I on ne bi smio biti bilo kakav! Dekolte koji će vizualno smanjiti grudi bi trebao biti srcolik ili V, nikako ne četvrtasti ili okrugli (to su izrezi koji povećavaju prsa). Pazite i na dubinu izreza! Izrez nikad ne bi smio otkriti previše!
• Kombinacija boja! Nepisano je pravilo da tamne boje optički sužavaju, a svijetle stavljaju u fokus određen dio tijela. I s dekolteom je isto. No, isto tako pruge, ali i igra plohama (trokutić u sredini majice) mogu učiniti čuda kad je optičko sužavanje u pitanju!

savjet-velike-grudi-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed