Imate hrpu odjeće? Razdvojite onu koju ćete nositi od one koju treba darovati!

Jeste li napravili veliko sezonsko spremanje ormara? Pogledali što imate od proljetnih komada od prošle godine i napravili shopping listu za ovo proljeće? Ok, ovo je pravo vrijeme za to! No, što ćete s onim što više nećete nositi i što vam ne treba?

Slijedi niz korisnih savjeta što napraviti s odjećom koju više ne nosite…
• Odjeću koju više nećete nositi darujte dobrim prijateljicama. To je uvijek super fora, jer za svaki darovan komad možete dobiti nešto zauzvrat. Možda neku super cool haljinu koju vaša frendica neće više nositi, a vama pristaje kao salivena?!
• Imate li više takvih komada, a i vaše prijateljice isto organizirajte babinjak i napravite razmjenu. To može biti jako zabavno, a i korisno.
• Ono što ne pristaje prijateljicama dobro pogledajte- možda možete u starim komadima naći neku novu namjenu. Primjerice od majice napravite suknju, prekrojite baloner, hlače pretvorite u bermude…Niz je mogućnosti za svakog tko ima kreativne ruke. Ja sam jednom prilikom od svojih starih majica napravila mozaik krpica koje sam spojila trakom za lijepljenje tkanine (uz pomoć pegle) u zanimljive sjedalice za stolice.
• Ukoliko ste neke stvari kupili ciljano, a odjenuli samo jednom (poput neke haljine za vjenčanje, maturu…), ponudite ih nekom Secon hand shop-u. Kad se proda, za taj iznos kupite nešto novo.

savjet-odjeća-modnialmanha

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS