I dalje na modnom tronu – animal print! Evo koja tri modna savjeta trebate…

Animal print ili volite ili ne volite, no jedno je sigurno – ne silazi s modnog trona. Iako se ove sezone nameću i neki drugi uzorci, leopard je ipak i dalje hit!

O tome svjedoče brojne kolekcije modnih dizajnera i brendova, poput ove eksplozije uzoraka s potpisom Liu Jo. Većina toga iz naše galerije je dostupna i na našem tržištu, a prije nego li krenete u kupovinu naučite slijedeće…

• Animal print i obline! Imate li obline (prsa i naglašene bokove) nosite jednobojne haljine, koje kombinirajte s detaljima poput torbi i cipela s uzorcima divljih zvijeri. Velika prsa i naglašen dekolte ne podržavaju animal print. Upravo zato majice s ovim uzorkom ostavite ženama sitnije građe. Drugim riječima ovaj uzorak nosite na djelu tijela kojeg želite naglasiti, a ne sakriti.
• Animal print i detalji! Cipele animal printa su apsolutni must have. Posebno pristaju ženama uskih stopala. Imate li široko stopalo birajte modele cipela napravljenih od kože i animal printa. U tom slučaju neka bočni dijelovi cipela budu tamni, a gornji dio s uzorkom.
• Bonton odijevanja! Iako se uzorak divljih zvijeri smatrao idealnim samo za večernje izlaske, produljivanje radnog vremena i usvajanje novih navika (nakon posla u večernji izlazak) sve je više žena ohrabrilo da svoju divlju stranu kroz modu pokažu tijekom cijelog dana. I to je sasvim uredu!

Trenutno nema komentara

Comments are closed