Gurmanski doživljaj Srijema i Slavonije

Čak deset dana pravog hedonizma i to po nikad povoljnijim cijenama čeka posjetitelje više od stotinu restorana u 11 hrvatskih županija – tako bi se najjednostavnije mogla opisati manifestacija Dani Okusa hrvatske tradicije koja traje od 15 do 25. studenog.

lifestyle-srijem-slavonija-gastro-delicije-modnialmanah

Ako ćete Okusi hrvatske tradicije, među kojima je i šest restorana iz Vukovarsko-srijemske županije. U deset dana posjetitelji će moći kušati sve najbolje od tradicionalnih gastro-delicija Srijema i Slavonije u tri slijeda po promotivnim cijenama od 75 ili 95 kuna, ovisno o izboru menija. Acin salaš u Tordincima, hotel Admiral u Vinkovcima, bistro pizzerija Aquarius u Bošnjacima, hotel Villa Lenije u Vinkovcima, hotel Dunav u Iloku te izletište Gondola u Sotinu – mjesta su gdje caruju okusi tradicije.

Bit će to prilika da posjetitelji po povoljnijim cijenama kušaju i delicije prvog restorana u ovom dijelu Hrvatske koji je zaslužio Michelinovu preporuku – hotela Dunav u Iloku. Tamo ćete se nuditi najfinije sarme, a osim ovog tradicionalnog jela, na menijima ponosnih nositelja Okusa Srijema i Slavonije naći će se iločki ćevap, ukusni odresci, ali i slanina, kulenova seka, čvarci, domaće kobasice i kupus flekice.., a gurmani neće moći odoljeti ni šokačkim ili srijemskim palačinkama, tačcima, masnici s orasima ili makom i drugim slatkim delicijama iz ovog kraja.

Trenutno nema komentara

Comments are closed