Ljeto je IDEALNO za shopping sa stilisticom Almom Premerl Zoko!

Sezonska sniženja su počela, pa što reći nego – ovo je raj za šopingholičarke! Ako ste vi baš ta – pazite da ne pretjerate! Jer, sjetite se samo nagomilane odjeće u ormarima koju nećete stići odjenuti do idućeg ljeta. Kako bi kupovina bila planska, u ormaru ono što trebate, a budžet smanjen jer kupujete uz popuste, iskoristite priliku i krenite u shopping sa stilisticom Almom!
Za razliku od svih ostalih mjeseci, tijekom ljeta, kad traju sezonska sniženja Almu ćete rijetko naći na prodajnim mjestima omiljenih vam brendova kako vam nesebično pomaže u kombiniranju outfita, ali zato, možete si priuštiti jednu od Alminih uloga.

  • PRIVATNI SHOPPING iznosi 300 kuna (plus pdv) – namijenjen je za sve vas koje imate ‘brdo odjeće’ koja je neinspirativna i nenosiva ili ste smršavile, udebljale se, promijenile posao, muža… Dakle, treba vam promjena i u vizualnom smislu!
  • STILIZIRANJE ORMARA je (kako ga mnoge žene opisuju) najbolje uloženih 500 kuna (ok i pdv). Traje 120 minuta tijekom kojih ćete zajedno proanalizirati blago, od dobrih komada napraviti outfite koje ćete nositi kao da su novi odjevni predmeti. I u najsiromašnijem se ormaru nađe 50 outfita. Vaš osjećaj nakon Alminog odlaska? Kao da ste bile u najboljem shoppingu ikad, a niste niti jednom ispeglale karticu!
  • MODNO SAVJETOVANJE je usluga koja vam daje odgovor na pitanje koja ste građa tijela, koja vam boja pristaje, koja vas pomlađuje, a koja optički sužava. Cijena joj je 300 kuna (plus pdv) a nakon završetka Alma vam poklanja modnu analizi u jedan priručnik iz serije Alma savjetuje: haljine!
alma-savjetuje-lipanj-2021-modnialmanah-shopping-stilistica-alma-premerl-zoko
1 komentar
  1. Alma je super! Neočekivano, posebno i prekrasno iskustvo! Sve što sam kupila po njezinom savjetu nikada ne bih sama odabrala u trgovini, a nosim ih sa zadovoljstvom. Poslušajte njezine savjete.. vrijede zaista …