Brišemo bore uz Mikeda Active Collagen 5000

U prekrasnom prostoru i ambijentu Zagreb eye vidikovca predstavljen je revolucionarni napitak Mikeda Active Collagen 5000 koji zbog svog jedinstvenog sastava osigurava optimalnu funkciju i zdravlje kože. Riječ je o tekućem dodatku prehrani obogaćenom kolagenom, inovativnom anti-age napitku koji je u korak sa svjetskim trendovima u nutritivnom pristupu pomlađivanja kože.

Mikeda_Active_Collagen_5000_modnialmanah_beauty

Ovaj napitak uz vodeći francuski kolagen Peptan sadrži i Beauty Shield Complex te kombinaciju vitamina i minerala nužno potrebnih za hidrataciju i regeneraciju kože. Prema rezultatima istraživanja nakon upotrebe Mikeda Active Collagena 5000 koža je vidljivo restrukturirana već nakon 4 tjedna primjene, smanjuje vidljivost bora, povećava hidrataciju kože te poboljšava kvalitetu I strukturu kože.

«Drago mi je da je smo na ovom lijepom događanju predstavili naš novi proizvod i vjerujem da će Mikeda Active Collagen 5000 osvajati na prvu, kako izgledom, tako i svojim svojstvima. Ponosna sam što na hrvatskom tržištu predstavljamo ovaj inovativni anti-age napitak i nadam se da će vrlo brzo žene prepoznati njegovu vrijednost i mogućnosti. Ono što je najvažnije, sigurna sam da će Mikeda Active Collagen 5000 zavladati tržištem i ispuniti očekivanje svake žene kada je ljepota kože u pitanju», rekla je Zlata Pešo, direktorica marketinga i prodaje u tvrtki Milsing koja je predstavila i zaštitno lice ovog proizvoda, prelijepu Ivu Jerković.

Mikeda_Active_Collagen_5000_modnialmanah_beauty_iva_jerković

«Drago mi je da sam upravo ja izabrana da budem ambasadorica Mikeda Active Collagena 5000, jer radi se o uistinu inovativnom, vrhunskom proizvodu koje će obožavati sve žene koje brinu o ljepoti svoje kože. Nikada ne volim pričati o ljepoti, jer je ona prolazna, ali vjerujem da će Active Collagen promijeniti i moju percepciju brige o koži i da ću malo utegnuti ove bore i bar nakratko zaustaviti starenje, što je svakoj ženi najveći izazov. Ova mala bočica tekućeg kolagena razveseli me svako jutro i vjerujem da će donijeti malu revoluciju kod ženske populacije i da će Mikeda Active Collagen 5000 postati nezaobilazni dodatak prehrani i stvar koju će žene s veseljem nositi u svojoj torbici», rekla je Iva Jerković.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS