Bijele gležnjače preplavile ulice! Evo kako ćete odabrati svoj par!

Volite li ne boje ali i koketiranje modnim trendovima, ove zime obujte ultimativni modni trend-bijele gležnjače! One kao da kontriraju svim lošim vijestima današnjice, velikom broju zaraženih, ali i buntu mode da se u hladnijem dobu godine ne nosi nužno samo crna.

Prateći globalne modne trendove poljski modni brend CCC u ovoj je sezoni svim trendsetericama predstavio nekoliko zanimljivih bijelih gležnjača crnog potplata koje koketiraju vojničkim i kaubojskim stilom.

Kako biste odabrali idealan par, evo tri Almina modna savjeta koja će vas dovesti do sigurne kupovine!
• Prije svega ključ savršenog spajanja vaših nogu i novog para obuće je model. Njega uvijek prilagodite građi tijela kako se ne bi dogodilo da nove gležnjače optički skrate dužinu nogu ili naglase listove. Kako odabrati idealan model gležnjači pročitajte u Alminim savjetima
• Koji stil nosite ove jeseni? U skladu s time odaberite i svoje bijele ljepotice. Prekrasne visoke gležnjače u vojničkim stilu odlično će začiniti jesenske haljine, traperice i tunike. Bijele gležnjače su vrlo dominantan detalj u vašem total looku i s modelom nema kompromisa.
• Koju nijansu bijele obuti! Da, dobro ste pročitale- bijela ima nekoliko nijansi, a njih odaberite u skladu s ostalim bojama koje nosite. Evo koji su savjeti- snježno bijelu nosite kao kontrast crnoj, ali i uzorcima koje nosite na svijetlim podlogama. Nosite li ove sezone puno smeđe, obujte ivory bijelu. Uz sivu savršeno pristaje ledeno bijela, uz tople boje srednje bijela, a uz hladne boje sivo bijela.

Trenutno nema komentara

Comments are closed