City Center one – sretan ti rođendan!

Omiljeni domaći shopping centar – CCO ovaj vikend slavi rođendan, pa kako i priliči slavljeniku, pripremljen je rođendanski party, doduše nešto drugačiji od prethodnih slavlja- jer ipak moramo paziti na sigurnost i vlastito zdravlje! Zato, masku na lice i krenite…

Danas i sutra vas čekaju super popusti, odlične nagrade i brojna iznenađenja u City Centeru one East i West u Zagrebu te City Centeru Split.

Rođendansku avanturu započnite shoppingom u omiljenim trgovinama koje su povodom proslave pripremile neodoljive popuste. Odaberite modne komade kojima ćete upotpuniti svoju garderobu, razveselite najdraže sitnicama i punih vrećica uživajte u proslavi.

shopping-city-center-one-rođendan-modnialmanah

Nakon shoppinga sačuvajte račune jer vas čeka 100.000 kuna, ali i druge vrijedne nagrade u City Storeu smještenom u City Centeru one East, a iste nagrade čekaju vas i u City Storeu u City Centeru one West. Tako se nakon kupnje u iznosu od 200 kuna možete zasladiti Cityladom, dok vas za kupnju iznad 400 kuna čeka ultimativni klasik – platnena vrećica City Centera one. Potrošite li više od 600 kuna dobit ćete posebno izdanje Melema idealnog za hladne dane pred nama, a ukoliko iznos shoppinga pređe 800 kuna uživat ćete u filmskoj avanturi u Cineplexxu. Izdvojite li za shopping više od 1000 kuna, razveselit će vas poklon bon City Centera one u vrijednosti od 100 kuna.

A kakav je to rođendan bez prave rođendanske fotografije? Zato vas čeka poseban kutak u kojemu će nastati neodoljive rođendanske fotografije vrijedne objave na Instagramu. Uključite li svoju kreativnost i pravi hashtag, možda budete među deset sretnika koji osvajaju shopping u vrijednosti 1000 kuna.

One malo mlađe posjetitelje razveselit će tigrić Tobi, omiljeni lik iz Kid’s Jungle igraonice. Pronađite ga u centru i s mališanima napravite fotografiju za pamćenje.

Trenutno nema komentara

Comments are closed