Beauty trik proslavljenog dizajnera Igora Galaša: zlato na lice!

galaš-igor-modnialmanahDa je beauty svijet okrenut i prema jačem spolu potvrđuje sve više proizvoda namijenjenih muškoj njezi. Ali i sve češći odlasci muškaraca na različite tretmane. Jer i njihova je koža dehidrirana, osjetljiva, sklona aknama…

Naš najnagrađivaniji modni dizajner, Igor Galaš (2016 godine Ulupuh ga je proglasio najboljim domaćim mladim umjetnikom) svoj proljetni detoks tijela započeo je na omiljenoj adresi – u kozmetičkom salonu Kolesar u rodnim Križevcima. Naime kako dizajner većinu vremena provede u sjedećem položaju radeći kolekcije godinama odlazi na razne vrste masaža – od sportskih, medicinskih, aromaterapije, hot stone i raindrop masaže kišnim kapima koje mu pomažu i da se opusti ali i pripremi za brojna putovanja i napore koje iziskuje njegov posao. Proljeće uvijek započinje i tretmanom čišćenja lica, radiofrekvencijom lica , a uvijek je spreman i isprobati nešto novo. Tako je ovih dana isprobao i metodu njege Mezotrax koja se sastoji od maske za njegu i revitalizaciju lica. Riječ je o jedinstvenom tretmanu kojeg ima samo nekoliko kozmetičkih salona u Hrvatskoj među kojima i salon Kolesar.

U čemu je tajna? MIKSIN GOLD DIAMOND HYDRO GEL MASKU sadrži vrijedne sastojke koloidnog zlata, dijamantnog praha, aloa veru, kolagen i ekstrakt zelenog čaja. Pomlađuje, hidratizira, opušta i učvršćuje kožu te je čini baršunastom i svilenkasto!

„Svaki uspješni čovjek uz sebe mora imati i uspješne i stručne ljude u svim poljima djelovanja. Za moje zdravlje i izgled zadužene su, sad već moje prijateljice Ane Kolesar i Andrejom Fičkolec koja je mi je i prezentirala najnoviju MIKSIN GOLD DIAMOND HYDRO GEL MASKU“ – izjavio je zadovoljni dizajner i svjež pozirao među svojom vunom.

galaš-igor-modnialmanah

Želite li isprobati? Sve tretmane imate priliku iskoristiti u salonu Kolesar u Križevcima, Antuna Mihanovića 20, po vrlo povoljnim cijenama od 100,00 kn u tjednu ljepote od 06.-12. Veljače 2016. i najaviti se na brojeve telefona 048 681 820 i mobitel 091 571 19 50.

Trenutno nema komentara

Comments are closed