Četiri trika za savršen izgled nogu (čak i kad nisu savršene)!

Zima je (nadamo se) na odlasku,a pred nama proljeće – godišnje doba kad ćemo u svojim outfitima pokazati noge. Jeste li spremne za taj izazov? Da biste pokazali vitke i njegovane noge već danas počnite s malim trikovima uz pomoć kojih će noge blistati u svakom koraku.

Za posebne prigode – našminkajte noge
Zvuči nevjerojatno? Tim se trikom koriste modeli koji nose najprestižniju reviju Victoria Secret rublja. Riječ je o nanošenju tzv. “leg make up-a”, koji može biti mlijeko za njegu tijela u kombinaciji s tekućim puderom, bronzer ili krema za samo tamnjenje. Savjet više: Prije nanošenja bilo kojeg preparata napravite depilaciju i dobar piling koji će s kože odstraniti sve znakove zime i činjenicu da ste nekoliko mjeseci u potpunosti zanemarili svoje adute. Pored toga piling ubrzava cirkulaciju, kožu čini nježnom i sprečava pojavu celulita i sitnih prištića.

Tretmani anticelulitnim kremama
Ne čekajte svibanj – danas počnite s njegom protiv celulita. Koju kremu odabrati? Onu koja sadrži kofein. Utrljajte je nakon tuširanja kružnim pokretima na kritična područja. Masaža je jako važna jer snažno pojačava cirkulaciju, omogućava da krema prodre u dublje slojeve kože i čini kožu ljepšom. Budite uporni, isplatit će se. Kako bi se osjećali bolje pijte puno vode i izbacite usitinu nepotrebne obroke i slatkiše.

Počnite s fizičkim aktivnostima
Vježbajte kad god imate priliku. Kad kažemo vježbajte, ne znači isključivo odlaženje u teretanu ili fitnes centar. Pješačite svakog dana, hodajte po stepenicama (umjesto da se vozite liftom), trčite uzbrdo i nizbrdo… Kratke ‘uz brdo i niz brdo’ rute dodatno pojačavaju aktivnost svih mišića nogu, posebno listova, a i guza će vam postati čvrsta i privlačna. Čim zatopli, vikend provedite na otvorenom – odaberite ono što vam najviše odgovara,vozite bicikl, rolajte, šećite sa svojim ljubimcem. Uvedite promjene u svoju svakodnevnicu koje će goditi vašim nogama, pješačite umjesto da koristite prijevozna sredstva, koristite stepenice umjesto lifta. Vrlo učinkovita i jednostavna vježba je i preskakanje konopca. Samo budite uporni i ubrzo ćete otkriti da vježbanjem vaše noge izgledaju ljepše, a uz to i vi ćete se osjećati buno zdravije i bolje.

Štiklama zategnite mišiće
Leđa neka uvijek budu ravna. Nepravilno hodanje, ravna obuća i konstantno križanje nogu prilikom sjedenja mogu se negativno održati na ljepotu vaših nogu. Čak i ako niste veliki fan štikli, preporučuje se povremeno nošenje visoke potpetice jer upravo one zatežu mišiće što će pozitivno utjecati na izgled vaših nogu.

noge-zdrav-život-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed