Alma savjetuje: Trikovi za prekrivanje bedara!

Kakvog je oblika vaše tijelo? Imate li možda naglašene bokove koji se u odnosu na struk razlikuju i do 10 centimetara? Vi ste građe tijela kruška s vječitim problemom sužavanja bokova. Danas vam vaša omiljena stilistica Alma otkriva trikove kako optički suziti bokove i izgledati vitko i mršavo.

Kakvu odjeću odabrati?
• Sve počinje s dobrim hlačama! Dobre hlače su pola dobro odrađenog posla u optičkom sužavanju bokova. Koji model odabrati? Pristaju vam 7/8 hlače (nešto kraće), dublje i s uskim nogavicama. Isto tako pristaju vam i dublje hlače ravnih dugih nogavica koje savršeno pristaju uz visoke potpetice. Ono što morate izbjegavati priliko odabira savršenih hlača su modeli s bočnim džepovima, ali i dodatni ukrasi na stražnjici. Uz to pazite na boju! Neka vaše hlače budu jednobojne i tamnije.
• Kakav kroj suknje nosite? Široke kako bi se sakrile obline? To je prva greška. Jake će bokove najbolje optički ublažiti uska suknja do koljena s povišenim strukom. Kako se uski bokovi vežu i s uskim strukom ovaj dio tijela dodatno naglasite širokim remenom ili ukrasom.
• Od male crne haljine, do praktične haljine na preklop! Ova dva kroja haljine savršeno pristaju vašoj građi tijela. Birate li haljine s rukavima, neka prate liniju tijela (model male crne haljine) ili neka budu s naglašenom simetrijom (retro haljine na preklop). Ljetne haljine, koje su najčešće na betelice trebaju biti napravljene od kombinacije tkanina – printeve nosite u gornjem dijelu, a čiste materijale u donjem dijelu. Kao i kod suknje, izbjegavajte haljine s naborima.
• Baloneri, kratke jakne, sakoi. Uvijek trebaju imati remen kojeg vežite u struku kako bi se stvorio privid ‘pješčanog’ sata. Pazite da duljinu jakne- ona nikad ne smije prelaziti liniju malih bokova.

Trenutno nema komentara

Comments are closed