Traperice su apsolutni hit! Znate li kako ih nositi ovog proljeća?

Dobro promotrite svoje tijelo i priznajte si imate li jake bokove, izrazito uzak struk, naglašenu stražnjicu, deblje ili izrazito vitke noge… Sve su to detalji o kojima treba razmišljati kad su traperice u pitanju.

Znate li kako odabrati idealne traperice?
• Imate li široke bokove odaberite model koji se lagano sužava prema gležnjevima, odnosno traperice koje će biti dovoljno duboke kako bi se lijepo uklopio remen.
• Izrazito uski bokovi, optički će se pojačati modelom nižeg struka i ravnih nogavica. Kako se ove godine nose nabori, model traperica s ovim detaljem je upravo pun pogodak.
• Izraženu stražnjicu ublažit će model s većim džepovima koji moraju biti što bliže sašiveni i detaljima kao što su ‘poklopci na džepu na kojima su sašiveni gombi’.
• Mala stražnjica će izgledati veća u modelu s push up efektom koji je vrlo popularan u svijetu svjetskih poznatih mršavica.
• Imate li duge noge nosite model traperica stegnut na dnu ili traperice s manžetama na krajevima. Isto tako pristajat će vam široki remen koji će vizualno prepoloviti gornji i donji dio tijela. Suprotno tome, žene s kraćim nogama trebaju nositi ravne modele, čak i povišen struk.

traper_fashion_moda_modnialmanah

Sad kad ste pronašle idealan model traperica priuštite si i nešto od trenda. Ove se sezone nose…
• Traperice u bojama – mogu biti traperice u jakim bojama poput crvenih, ljubičastih, žutih ili u pastelnom spektru.
• Poderani jeans! Da, i to je ove godine hit! Nošenje ovih traperica podrazumijeva i usklađivanje s bontonom odnosno poštivanje nepisanih pravila kako se ovakve traperice ne bi smjele nositi u formalnim prigodama. Prilikom kupovine ovakvih modela pazite na činjenicu kako vam poderani dijelovi hlača mogu optički proširiti bokove, pojačati bedra…
• Traper na traper! Ovo je trend koji nam se jaaaaaako sviđa. Tamne traperice u kombinaciji sa svijetlim košuljama, svijetle traper haljine u kombinaciji s tamnijim traper sakoima. Zar to nije divno? I naravno praktično!
• Traperice s ukrasima! Šljokice, čipka, trake, natpisi… Sve se to može naći na vašim traper suknjama, haljinama, jaknama i hlačama. Pazite samo da ne pretjerate, odnosno da prilikom kombiniranja poštujete pravila manje je više!

Trenutno nema komentara

Comments are closed