Znate li uz koju odjeću nikako ne nositi špagerice?

Gradske ulice preplavile su špagerice – ugodan par obuće sastavljen od nekoliko prirodnih materijala- donji dio je od špage (od tuda i naziv) a gornji od lana ili mekane teleće kože. Budući da je ovaj model obuće popularan i žene ga rado nose često se upravo ovaj ugodni odjevni predmet nalazi u lošim outfitima.

fashion-špagerice-deichmann-modnialmanah

Kako ne biste pogriješile znajte ovo – špagerice su dnevni par obuće i kao takav se spaja sa svim detaljima dnevnog total looka. Mogu biti s užim potplatom i dužim gornjim dijelom koji lijepo skriva stopalo ali i s punom potpeticom koja ima stabilnost obuće visoke potpetice. Bez obzira koji model odaberete znajte da trebate kombinirati isključivo dnevnu odjeću – lanene komade, kombinacije traper suknje i pamučne majice, lepršave haljine… Špagerice, kojih je puno u aktualnoj kolekciji modnog brenda Deichmann i to na sniženju, nisu prikladne za kombiniranje uz svečaniju odjeću.

Foto: Bojan Zibar

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS