Smočile su vam se špagerice? Evo kako ih osušiti i sačuvati!

Špagerice, omiljeni ljetni par obuće tolik mogu biti ugodne za nošenje da na njih vrlo brzo možete zaboraviti. I tako… dok njima koračate po laži dođe val i ostavi trag. Smočiti špagerice može i ljetni pljusak, možete nehotično zakoračiti u nešto što se prolilo… Sve to špagerice može u potpunosti oštetiti i učiniti neupotrebivim.

savjet-špagerice-smočile-modnialmanah

Kako špagerice osušiti i sačuvati!
Špaga od koje je napravljen potplat špagerice odlično upija vodu pretvarajući špagerice u težak par obuće. Odmah ih izujte, a unutrašnjost gornjeg dijela obuće ispunite pamučnom tkaninom. Možete koristiti ručnik ili pamučnu krpu. Dobro nagurajte spomenuto kako se ne bi narušio izgled špagerica. Sad se fokusirajte na špagu. Uzmite fen i lagano počnite sušiti natopljeni dio. Krenite od središnjeg dijela potplata prema vanjskim rubovima dok ne vidite da je špaga postala svijetla. Pustite da se ohladi pa našpricajte osušeni dio lakom za kosu. Ostavite da tako stoji neko vrijeme, izvadite ono s čime ste pokupile vodu s gornjeg dijela i obujte svoj omiljeni par. I naravno pazite gdje hodate!

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS