Znate li koje ljetne komade treba ostaviti u ormaru i ove jeseni?

Ljeto koje polako prolazi započelo je pomalo netipično – temperature su bile niže od prosjeka, pa je ormar postao pun kombiniranih odjevnih predmeta – na policama se nalaze majice dugih i kratkih rukava, vestice, traper, haljine dugih i kratkih rukava… A i obuća je i zatvorena i potpuno lagana. Sada kad se vraćamo u svakodnevicu i kad većina vas ima naviku odvojiti ljetnu odjeću nošenu tijekom godišnjeg odmora od onoga što funkcionira i u prvim radnim danima naučite koje ljetne komade ipak treba ostaviti u ormaru ove jeseni.

  • Svijetle traperice i bijele keper hlače su uvijek dobra baza za kombinacije s jesenskim bluzama, majicama napravljenih od debljeg pamuka, kraćih rukava. Ove jeseni će se bijele keper hlače nositi i u kontrastu s robusnom kožnom obućom i kožnim jaknama.
  • Tanke prozračne majice dugih rukava koje su vas ovog ljeta štitile od jakog sunca mogu postati bazni odjevni predmet ove jeseni. Posebno ako je majica ravnog kroja, pomalo široka i podatna za dodatno kombiniranje. Imate li takvu mornarsku ili bijelu majicu, znajte da ćete takvim komadima dodatno produžiti vrijeme dominacije u total look-ovima.
  • Lagane končane vestice u kojima ste boravile u klimatiziranim prostorima ovog ljeta, sad počnite kombinirati kao detalj koji će vam pomoći da se zagrijete tijekom hladnijih jutara i večeri. Kad zahladi končane odjevne predmete nosite u kombinaciji s temeljnim odjevnim predmetima koji će zagrijati tijelo i dopustiti da njihovu eleganciju dodatno začini nešto kreativno, prozirno…
  • Kad je o obući riječ, ne uskačite u gležnjače kad padne prva jesenska kiša. Bit će pred nama još puno sunčanih i toplih dana tijekom kojih ćete moći prošetati svoju ljetnu obuću. Mokasinke od gamoš kože, sandale s naramenicama koje po potrebi možete upotpuniti soknicama ili mules/klompe samo su neki primjeri obuće koju ćete moći nositi i kad počne kalendarska jesen.
ljetni-komadi-jesen-fashion-modnialmanah-ljetne-komade
Trenutno nema komentara

Comments are closed