Znate li kako sakriti podočnjake?

Dio lica, na kojem je slabija prokrvljenost kože podloga je za nastajanje podočnjaka- ni malo lijepog ukrasa kojeg želimo prekriti. Za podočnjake može biti kriva genetika, premalo vode u tijelu, lifestyle, prehrana i premalo sna.

Imate li podočnjake, sigurni smo kako ste uvijek u potrazi za proizvodima koji sprječavaju njihov nastanak, ali i saniraju njihovu dubinu i jačinu crne boje. Popularni beauty brend The Body Shop, lider u proizvodnji kvalitetnih prirodnih proizvoda u svojoj kolekciji proizvoda za lice ima nekoliko odličnih proizvoda koji će licu vratiti svježinu i ljepotu.

Upoznajte ih:

Kako sakriti podočnjake?
I za to The Body Shop ima rješenje ! Izaberite korektor koji odgovara nijansi vašeg tena. Podočnjaci mogu biti plavičasti, ljubičasti ili sivkasti pa odaberite tonove boje breskve koje se nalaze na suprotnoj strani spektra boja. Izbjegavajte presvijetle nijanse.

Savjet više: Nanesite korektor vršcima prstiju, lagano ga utapkavajući ispod oka. pazite da ne pretjerate s količinom jer previše korektora popunjava bore ispod očiju što nije ni malo lijep prizor. Koristite aplikaciju Lightening Touch Concealer na vanjske i unutarnje kutove očiju što je ujedno i lijep i prirodan način prekrivanja podočnjaka.

Trenutno nema komentara

Comments are closed