Mršavite uz Solidea Silver wave!

Celulit, taj česti neprijatelj ženskog tijela, u ovom se dijelu godine počinje taložiti na nogama, bedrima, ali i rukama. On voli to što mirujemo, što se zimi manje krećemo, ali i što dok gledamo film i ležimo na kauču poželimo nešto slatko ili slano. Obračunajte se s njime već danas i to na jedinstven način. Navucite Solidea Silver Wave na tijelo i uživajte u laganom topljenju celulita.

U čemu je tajna?
Solidea je bred kompresivnih hulahupki koji je u skladu sa zahtjevima tržišta lansirao i revolucionarnu liniju proizvoda Silver Wave. Riječ je o liniji proizvoda čija je tkanina prožeta srebrnim česticama i valovito dizajnirana kako bi se potaknulo dubinsko otapanje celulita. Svaki model je potrebno nositi kontinuirano barem tri mjeseca, u prosjeku 8 sati uz određenu fizičku aktivnost (može biti i samo hodanje).

Najbolje tajice ikad!
Steznik, od kojeg su napravljene tajice, pruža mikromasažu tijelu zbog specijalnog valovitog tkanja. Kod prirodnih tjelesnih kretnji, odnosno aktivacije mišića, valovita struktura u kombinaciji s radom mišića potiče limfu, zaglađuje kožu, oblikuje bedra i bokove. Poželjno je tajice nositi najmanje 6 sati dnevno, piti puno vode i biti u pokretu. Ako u njima i trenirate ili vozite bicikl rezultati će biti bolji.

solidea-silver-wave-modnialmanah-fashion-moda

Kako i kada nositi Silver wave?
Steznik je savršeno mekan i udoban. Ima (kao i svi Solidea proizvodi) ravne šavove pa se neće vidjeti ispod odjeće. Može se nositi cijeli dan: na poslu, u šetnji, u teretani. Kada ga skinete, na koži će ostati udubljenja u obliku valova na stezniku koja nestaju kroz cca 1 sat, a koža je glatka i kompaktna. Steznik je dostupan u 2 dužine, do polovice bedara(za lokalizirani celulit na bokovima i bedrima i toplije mjesece), te dužine tajica za kompletan anticelulitni tretman od gležnja do struka. Oba modela (i duge i kratke tajice) možete nositi godinu dana.

solidea-silver-wave-modnialmanah-fashion-moda

Za umorne noge – Solidea Active energy dokoljenke
Za sve sportske aktivnosti (trčanje, vožnja bicikle, teretana, hodanje, planinarenje…) Solidea je dizajnirala Active energy dokoljenke koje brzo uklanjaju mliječnu kiselinu i regeneriraju mišiće.
Trodimenzionalna valovita tkanina s bakteriostatskim vlaknima održava optimalnu temperaturu i transpiraciju te sprječava pojavu neugodnih mirisa čak i nakon višesatne upotrebe. Bakteriostatska vlakna s ionima srebra prisutna su u svim Solidea proizvodima kako bi koža ostala čista, suha i zdrava.
Kompresivna odjeća u sportu služi kako bi se pojačale performanse i ubrzao oporavak nakon treninga.

solidea-silver-wave-modnialmanah-fashion-moda

A što je s leptirićima na rukama?
Celulit na rukama je vrlo česta pojava urbanih žena. Imate li takav problem nosite neko vrijeme Solidea Silver Wave rukave koji potiču rad limfe, cirkulaciju i vidno smanjuju obim ruku. dolaze u crnoj i nude nijansi koja je gotovo nevidljiva ispod svijetle odjeće.

solidea-silver-wave-modnialmanah-fashion-moda

Gdje kupiti?
Sve Solidea proizvode potražite u boljim ljekarnama i putem web shopa www.Solidea.com.hr. Upišete li prilikom kupovine kod ALMA ostvarit ćete popust od 15%.

Trenutno nema komentara

Comments are closed