Znate li kako odabrati prugasto i izgledati fit?

O prugicama u svim smjerovima i u svim kombinacijama smo pisali, no kako se ovaj modni trend provlači outfitima ove jeseni sve je više vas koji pitate kako odabrati prugasti komad i izgledati fit.

Za početak naučite sljedeće – vodoravne pruge nužno ne proširuju tijelo i ne debljaju. Uvriježeno je to pravilo (zbog kojeg noge žene odustaju od ovog printa) koje nužno nije točno. Naime, postoje pruge (uostalom kao i svi ostali printevi) koje proširuju, ali i kombinacije i kontrasti koji optički dodatno sužavaju.

Koje su to pruge?
Jednolične pruge koje su uže od dijelova koji otkrivaju podlogu djeluju poput rastera, pa su upravo te prugice one koje dodaju volumen. No odaberete li prugasti uzorak koji se sastoji od jednoličnog omjera pruga i podloge birate uzorak koji će optički suziti vaše tijelo. No, postoji još bolji prugasti print u kojem ćete dodatno izgledati fit! Sve češće ga možete vidjeti u kolekcijama dizajnera posebno onih čiji modeli lijepo naglašavaju siluetu.

Dakle, želite li odjenuti prugasto izgledati fit nosite igru prugica različitih širina koje su u boji koja kontrira podlozi. Ovakve prugice nevjerojatno korigiraju nesavršenost građe tijela i odlično se uklapaju u različite modne stilove. Dobar primjer je prugasta haljina s piste koja, ovisno o modnim detaljima, može nositi casual ali i večernji stil.

fashion-prugasto-fit-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed