Kaufland poručuje: Svaki dan nagradit ćemo tisuću kupaca!

Poznati trgovački lanac Kaufland, koji u Hrvatskoj broji već 47 trgovina, nudi širok spektar vlastitih robnih marki s više od 4.000 proizvoda! Zajamčena vrhunska kvaliteta i povoljne cijene ono je što te proizvode čini posebno primamljivima, i baš je zato ovaj trgovački lanac odlučio za svoje kupce pripremiti igricu u kojoj je svaki dan moguće osvojiti neke od Kauflandovih proizvoda!

U igrici K-Marke(t) koju možete igrati od 30. kolovoza, svaki dan čak 1.000 igrača moći će osvojiti proizvode Kauflandovih robnih marki. Igrati je moguće sve do 3. listopada na stranici k-market-t.com tako da kupci imaju dovoljno prilika za osvajanje nagrade.

KAUFLAND-NAGRAĐUJE-1000-KUPACA-k-marke(t)-shopping-modnialmanah

Podsjetimo, Kauflandove robne marke pokrivaju gotovo sve kategorije prehrane i neprehrane te je potražnja zadnjih nekoliko godina porasla, što nije toliko iznenađujuće, budući da je omjer cijene i kvalitete odličan. Najbolji primjer su popularni K-Classic proizvodi, dok K-Favourites asortiman čine visoko kvalitetni proizvodi s pristupačnim cijenama. K-Favourites proizvodi s NMNP oznakom proizvedeni su u Hrvatskoj od hrvatskih sirovina.

Iz ostale Kaufland bogate ponude svakako treba izdvojiti i K-Bio, zatim K-free proizvode koji ne sadrže gluten ni laktozu, K-take it veggie, vlastitu marku kozmetike Bevola, Kuniboo odjeću za najmlađe, alate Parkside i brojne druge brendove.

Zaigraj igricu K-MARKE-T i uvjeri se u kvalitetu po povoljnoj cijeni!

Sretno!

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS