Znate li kako nositi kratki prsluk? Imamo odgovor!

U sezoni koja je na izmaku, mali pleteni prsluk i dalje dominira outfitima pretvarajući naoko jednostavne odjevne predmete u vrlo šik spojeve. Za razliku od načina na kojeg se kratki prsluk nosio u dekadi u kojoj je rođen (u 90-im) preko predimenzioniranih košulja ili modela koji su se nosili preko odjeće, ovog će proljeća prslučić pokazao svu svoju moć. On se kombinira na razne načine, a na vama je odabir idealnog.

Kako nositi kratki prsluk?

  • Imate li predimenzioniranu tuniku koju volite a koja vam uvijek dodaje nepotreban volumen, ovog proljeća je nosite u kombinaciji s kratkim i uskim prslukom. Tako ćete naglasiti siluetu, a s dijelovima koji prekrivaju obline sakriti sve nedostatke građe tijela.
  • Uski prsluk odjenite preko duge haljine kako bi zadržali temperaturu tijela, ali kako bi upravo uz njega uskladili sve ostale detalje poput obuće, torbice, nakita.
  • Nosite li hlače visokog struka i predimenzionirani sako umjesto topića odjenite kratki prsluk. Upravo on u svom kroju i tkanini od koje je napravljen određuje koji tip obuće ćete nositi (vrtoglavu potpeticu ili tenisice).
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS