Reserved home prekrasna kolekcija koju možete kupiti u samo dva klika!

Volite li tematski ukrašavati prostor u kojem živite, vjerojatno se već polako pripremate za Uskrsno dekoriranje pojedinih kutaka u domu razmišljajući o stilu kojeg ćete njegovati i za stolom. Osluškujući potrebe suvremenih esteta, svih onih koji vole lijepo, dizajnerski zanimljivo i kvalitetno, popularni poljski brend Reserved je upravo predstavio nove komade u home kolekciji.

Po čemu je ova ponuda toliko posebna?

  • Većina modela je dizajnirana za web shop tako da je kupovina brza i laka. Sve što kupite može biti vaše u samo dva klika.
  • Kolekcija je kreativna i dizajnirana tako da se na bazu (koja nije nužno tematska) lako kombiniraju tematski, ali vrlo elegantni komadi za nadolazeće blagdane. S ovom kolekcijom postižete eleganciju prilikom ukrašavanja.
  • Odličan omjer cijene i kvalitete koja je prilagođena svakoj domaćici. Naime sve komade iz ove kolekcije možete prati u perilici suđa ali i rublja.
  • Odlične kombinacije boja i uzoraka koje podržavaju sve stilove u uređenju interijera.
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS