Znate li kako na šik način podignuti kosu?

Imate li dugu ili poludugu kosu koju želite nositi i raspuštenu i podignutu ovog proljeća odustanite od klasičnog podizanja kose u visoki rep ili punđicu. U beauty fokusu ulaze vrlo zanimljive, lepršave frizure koje možete napraviti i same u nekoliko minuta, a efekt će biti takav da će svi tražiti informacije o vašoj frizerki.

Evo kako na šik način podignuti kosu!
Za početak kosa neka bude oprana i prirodno osušena kako biste ostavila volumen ali i neposlušnost kose. Zavežite niski rep (bez jakog stezanja gumice) i višak kose ili ispletite (pa pletenici kraj umetnite u već postojeću gumicu šireći ispletene dijelove) ili zarolajte kako biste dobile opuštenu punđu. I jedna i druga frizura su jako lagane za napraviti, samo je potrebno malo kreativnosti.

Za one koje imaju pune ladice malih marama i svilenih šalova dobra vijest- ove godine se upravo ovi detalji stavljaju u kosu. Homage je to ludim 70-tim kad su ovakvi ukrasi dominirali dnevnim frizurama. Ovog proljeća ćete na takav način jednostavnu frizuru pretvoriti u vrlo zanimljivo rješenje povezivanja odjeće i modnih detalja (ista haljina i marama). No, na ovaj ćete način i jednostavne total lookove pretvoriti u šik rješenja dodate li pletenici ili visokom repu maramu. Što još morate znati? Dodate li običnim frizurama svilenu maramu ona će oblikovati kosu u valove bez dodavanja elektriciteta što je dobro želite li u jednom tjednu nositi dvije potpuno različite frizure.

Trenutno nema komentara

Comments are closed