Znate li kako miriši spoj Old Spiceovog svijeta svježine i Witcher-ovog svijeta neugodnih mirisa? Pokušavamo objasniti!

Izvanredna suradnja dva suprotna mirisna svemira – Old Spiceovog svijeta svježine i Witcherovog svijeta neugodnih mirisa – rezultira u nezaboravnoj i neočekivanoj kampanji, koja će predstaviti jedinstvenu zabavu kroz limitiranu kolekciju „The White Wolf“ i prenijeti jedinstveno iskustvo mirisa na The Witcher Fest u gradu Łódź, u Poljskoj – gdje je nastao svijet serije The Witcher. Ovo je jedinstveni trenutak i neodoljivo iskustvo za sve obožavatelje serije.

Old-Spice-the-Witcher-beauty-modnialmanah

Obožavatelji Witchera često komentiraju kako njegov svijet mora da ja mjesto prepuno neugodnih mirisa, a da i ne spominjemo da u njemu ne postoji Old Spice. No, što bi bilo da postoji?

Netflix i Old Spice su se udružili u jednu veliku mirisnu suradnju koja će najaviti lansiranje nove, treće sezone The Witchera. Obožavatelji u Europi će moći ponijeti kući proizvode iz limitirane linije Old Spice – The White Wolf, koja baš svakome omogućuje božanstven miris dugovječne svježine.

Pogledajte video koji je nastao u suradnji Old Spicea I Netflixa, “Oda mirisu”

Kvaliteta mirisa The White Wolf sastoji se od crvene naranče u gornjim notama, breskvinog cvijeta u srednjim notama i cedra u donjim notama, koje će korisnicima omogućiti osjećaj ljetne svježine. U kolekciji su dostupni i gel za tuširanje, dezodorans u stiku i dezodorans u spreju, kao i poklon set. Svježina 24/7 samo za vas! Potražite u trgovinama diljem Hrvatske od srpnja 2023.

Trenutno nema komentara

Comments are closed