Znate li kad je svjetski dan bombi za kupanje?

Mirisne bombice za kupanje, koje je početkom 90-tih osmislila suosnivačica kultnog beauty brenda Lush i izumiteljica proizvoda, Mo Constantine, 27. travnja slave Svjetski dan bombi za kupanje! Tom prigodom Lush daruje kupce u svim Lush trgovinama!

LUSH-Svjetski-dan-bombi-za-kupanje-beauty-modnialmanah

Zvuči li primamljivo čitajte dalje!
Iako danas na policama svih Lush trgovinama miriše odlični proizvodi za kompletnu njegu lica i tijela, ipak, Lush karakterizira prvi beauty izum nastao u 90-tim godinama prošlog stoljeća – bombice za kupanje! Nastale su 27. travnja 1990. nakon što ih je 1989.izumila Mo Constantine dižući beauty proizvodnju na novu razinu. Budući da do tada naziv bomba za kupanje do tada bio nepoznat, pojavom ovog izuma je pojam bomba za kupanje dodan u Oxfordski rječnik.

Od tada, pa sve do danas bombice za kupanje predstavljaju važan segment svake wellness rutine, one pretvaraju skromnu kadu u prostor za uživanje, u oazu za opuštanje, inspiraciju, čak i zavođenje. Svjetski dan bombi za kupanje početak je niza aktivnosti kojima se slave Lush kupke i promoviraju važnosti uključivanja, dubokog disanja i dopuštanja da upravo kupaonica odvede na neko drugo mjesto.

LUSH-Svjetski-dan-bombi-za-kupanje-beauty-modnialmanah

Kako do besplatne bombice?
U srijedu 27. travnja posjetite omiljenu Lush trgovinu i odaberite bombu za kupanje koju ćete ponijeti kući. Ponuda traje do isteka zaliha.

Foto: Lush Oxford Street

Trenutno nema komentara

Comments are closed