Pogledajte šarm i luksuz koji krije mediteranska ljepotica Casa Lei

Hrvatska je zemlja za savršen odmor. Kvaliteta destinacija iz godine u godinu sve je bolja, a prati ju vrhunska ponuda luksuznih kuća za odmor. Ipak, jedna nam je potpuno zaokupila pažnju! Na vrhu Malinske, dok joj zelenilo čuva leđa, a pogled se prostire na plavetnilo kvarnerskog zaljeva svoje je mjesto našla Casa Lei. Dovoljno izdvojena da imate mir, dovoljno blizu da ste za par minuta nadomak svih bitnih sadržaja.

Casa-Lei-lifestyle-kuća-za-odmor-malinska-modnialmanah

Casa Lei mlada je dama, naime pripreme za prvu sezonu su u punom jeku, ali ova mladost ne treba vas zavarati. Casa Lei, iako je izgrađena nedavno, izgrađena je na tradicionalnim vrijednostima koje su u današnjem ubrzanom ritmu itekako potrebne. Raskošan blagovaonski stol oko kojeg se cijela obitelj okuplja, vanjski lounge prostor u kojem promatrate najsavršenije zalaske sunca koje možete zamisliti, igraonica za djecu spojena s vašom privatnom teretanom – možete li već sada zamisliti vaš najdraži trenutak?

Casa-Lei-lifestyle-kuća-za-odmor-malinska-modnialmanah

U vremenima kad smo podložni brojnim utjecajima, Casa Lei poštuje sve trendove, ali prednost daje autohtonom i domaćem. Poštovanje tradicije i lokacije ogleda se u detaljima i motivima kojima je ova luksuzna kuća za odmor prožeta. Posebno je zadovoljstvo popiti prvu jutarnju kavicu na improviziranom stolu koji je u biti kamen temeljac na kojem je Casa Lei izgrađena. Dojmit će vas se i suton uz čašu krčkog vina pored impozantne masline. A maslinu ćete pronaći i u interijeru, slučajno mislite? Nikako! Maslina simbolizira ljubav, mladost, zajedništvo, maslina traži da zastane i divite se ljepoti trenutka, ljepoti života u tom jednom vašem trenutku u vremenu.

Casa-Lei-lifestyle-kuća-za-odmor-malinska-modnialmanah

Sve je pomno osmišljeno i kreirano kako bi uz neizostavan wow osjećaj dobili i puninu emocije pri boravku. Prvo će vas osvojiti pogled na bazen, a otkrit ćemo i jednu tajnu, dok sunce zalazi, boja zalaska kad se ušuška u ovo plavetnilo dodaje čarobne momente šljokica i sjaja! Sjajni su trenuci i u spa zoni. Uzmite knjigu, zdravi sok, zaboravite na vrijeme, mailove, društvene mreže, obaveze i samo se opustite!
Za potpuni relax pobrinut će se jacuzzi. Smješten na terasi s pogledom na more, pruža hidromasažu kojoj ćete se sigurno svaki dan vraćati. I razumijemo vas!

Rijetkost je pronaći luksuzan odmor koji ima toliko elemenata i detalja, ali to ne čudi, Casa Lei, građena je u Malinskoj, izgrađena na ljubavi. U neposrednoj blizini gradi se i Casa Lui, a Lui (tal.On) bio je pravi kavalir pa je prvo mjesto prepustio svojoj dami – Casi Lei. Ona je samozatajna, raskošna, snažna, karizmatična, osebujna. On je stasit, šarmantan, plemenit. Ona i On su svako za sebe posebni, a zajedno jednostavno – savršeni. Bookirajte i vi već danas vaš savršen odmor, očekujte lijep doček, predivan boravak protkan onim ugodnim sigurnim osjećajem doma uz poneka iznenađenja. Casa Lei 15. svibnja otvara vrata prvim gostima i prvoj sezoni. Ne sumnjamo da će se vrlo brzo popuniti termini!

Krk je destinacija koja zna ugoditi gostima, a Casa Lei luksuzna nekretnina koja će vama i obitelji pružiti sve što vam treba, iako, ovdje niste gosti, ovdje brzo postajete… familija.

Casa Lei ima službenu Facebook stranicu i Instagram profil, više saznajte i na linku.

Fotografije: Ivor Mažar
Tekst: Marija Mažar

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS