Zlatarna Celje predstavlja prvu kolekciju napravljenu od čelika

Početak nove modne sezone s potpisom kultne Zlatarna Celje, u znaku je mladenačke poslastice koja se već nalazi na listama želja brojnih šminkerica. Kao dio Lencia srebrnih kolekcija stigla je prva kolekcija nakita od nehrđajućeg čelika pod nazivom Lencia S. Ona je mladenačka i odvažna, te namijenjena ženama svih generacija koje vole kombinirati trendovski i elegantan nakit.

»Kolekcija Lencia S ostavlja dojam na prvi pogled zbog bezvremenskog dizajna, prestižnih detalja i profinjene elegancije. Savršeno nadopunjuje različite stilove i može se kombinirati u dnevnim ili svečanijim prigodama. Ova kolekcija upotpunjuje ponudu vrhunskih Lencia srebrnih kolekcija i vjerujemo da će postati nezaobilazan izbor kao moderan i mladenački nakit«, izjavio je Jure Cekuta, marketing menadžer Zlatarne Celje.

Kolekciju Lencia S potpisuju dizajneri Zlatarne Celje, a u kolekciji su narukvice, naušnice, ogrlice i prstenje po super cijenama. Tako su primjerice narukvice po cijeni od 144,00 do 290,00 kuna, ogrlice 215,00 kuna, naušnice 144,00 kuna.

Moderan i cjenovno pristupačan nakit potražite u svim poslovnicama Zlatarne Celje u Hrvatskoj: https://store.zlatarnacelje.si/content.asp?c=8-2&lang=hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS