Želite make over sa stilisticom ALMOM? Evo kako to izgleda u MOHITO shopu…

Za vas koje želite make over, pogledajte Almin kalendar za listopad, pa dođite i uživajte…

Volite li modu i modne trendove, kvalitetnu odjeću i neodoljive modne detalje, a od ‘šume’ trendova najčešće ne vidite svoj outfit, ne propustite modno savjetovanje sa stilisticom Almom Premerl Zoko. Ona će vam u 15 minuta pronaći do tri outfita, odabrana po principu MIX AND MATCH tako da temeljne odjevne predmete, uz dodatke možete nositi na tri različita načina. Modno savjetovanje je besplatno, nemate obavezu kupiti sve što isprobate, ali vam je ovo prilika da kupite ono što vam treba, što dobro stoji i što ćete s veseljem nositi. Uz to, na svakom modnom savjetovanu, dobivate bonus – besplatni make up ili novu frizuru, odnosno priliku da isprobate nove proizvode i saznate što vam točno pristaje .

U Mohito shopu (Planet Koper), nedavno otvorenom u Kopru, Alma je jučer gostovala sa svojim timom i pokazala čak 8 različitih make overa i isto toaliko Mohito trendova za novu sezonu.

U make over-u su sudjelovale sve zainteresirane žene koje su željele isprobati neke nove kombinacije, vidjeti što od Mohita nositi u ovoj sezoni i kako promijeniti stil, ali i ostati u svojoj komfor zoni.

Kako je Alma napravila make over Antoniji, Renati, Vesna, Ariani, Tanji, Klaudiji, Maruši i Hedi pogledajte u našoj galeriji.

Za vas koje želite make over, pogledajte Almin kalendar za listopad, pa dođite i uživajte…

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed