Želite li zdravu kosu, Kozjim mlijekom njegujte tjeme!

Kosa je naš zaštitni znak, a za njezinu ljepotu je zaslužna dobar frizer i naravno njega. Svima nam drag beauty brend ZIAJA ovog proljeća u fokus stavlja kosu (i tjeme)! U liniji Kozje mlijeko, dolaze tri savršena proizvoda (šampon, regenerator i odlična maska za kosu) koja magično hidriraju tjeme i kosu čineći je mekanom, zdravom i sjajnom.

zaija_beauty_modnialmanah_kosa

Glavni sastojci su protein kozjeg mlijeka i keratin koji obnavljaju narušenu strukturu kose, poboljšavajući njezinu fleksibilnost i sprečavajući pucanje vrhova. Isprobali smo proizvode i ono što nas oduševljava je sposobnost ovog proizvoda da nježno očisti i bogato nahrani tjeme. Idealno za sve žene koje puno i često bojaju kosu, ali i koje imaju prirodno kovrčavu kosu koja je prirodno suha i sklona pucanju.

NE PROPUSTITE:
Pripremite kosu za ljeto i već danas potražite ova tri proizvoda na policama dm-a. Bez obzira koju kombinaciju odaberete svi su proizvodi povoljniji 20%. Zar to nije divno?

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS