Želite li sjajnu kosu i kožu? Isprobajte moć rižine vode!

Popularizacija korejske beauty rutine, u fokus stavlja moć rižine vode kao tajnog sastoka svakodnevne beauty rutine žena kojima se teško može odrediti dob i čijoj se sjajnoj kosi i koži divimo. U čemu je tajna? Koristeći rižu kao svakodnevnu sirovinu u prehrani, mnogo je žena tog podneblja u svojoj svakodnevnoj beauty rutini počelo korisiti škrobnu tekućinu koju vidite kada namočite rižu u vodi nekoliko sati. Snažna, mutna mješavina je mješavina bogata antioksidansima, što je čini posebnim sastojkom za njegu kose i kože.

Napravite je same kod kuće I isprobajte blagodati!
Prednosti rižine vode za kožu su brojne a napraviti je možete vrlo lako. Potrebno je uzeti manju šalicu riže i temeljito je isprati. Stavite rižu u zdjelu s dvije ili tri šalice vode te ostavite potopljenu 30 minuta. Procijedite rižu odvajajući žitaricu od rižine vode koja je spremna za korištenje.

beauty-rižina-voda-modnialmanah

Kako koristiti rižinu vodu?

  • Bez obzira koju vrstu kose imate, te je li kosa duga ili kratka, neka zadnja tekućina tijekom pranja bude rižina voda. Hranjivu škrobnu tekućinu umasirajte u vlasište i ostavite da djeluje 20 minuta. Na kraju isperite toplom vodom i vaša kosa je sada obnovljena, revitalizirana i pomlađena. Imate li prirodno kovrčavu i gustu kosu, ova će tekućina pomoći u raščešljavanju.
  • Antioksidansi poput inozitola bore se protiv učinaka slobodnih radikala u tijelu, dajući vašoj koži obogaćujuću zaštitu i njegu koja joj je potrebna. Možda nije moguće spriječiti starenje vaše kože, ali ga sigurno možete usporiti i smanjiti prerano starenje pomoću rižine vode. Kapacitet zacjeljivanja kože pomaže ili poboljšava rižina voda, dajući vam olakšanje od iritacije kože, osipa ili ekcema. Kako koristiti ? Operite lice rižinom vodom ili je nanesite kao tonik nakon što koristite sredstvo za čišćenje lica ili ga poprskajte po licu za brzo osvježenje ili ga dodajte kao sol za kupanje u svoje kupke ili čak u kadu dok se kupate tvoja stopala.

Jednom kada počnete osjećati dobrobiti rižine vode za kožu, vaša će se koža osjećati obnovljenom, mladolikom i početi blistati. Jedina stvar koju trebate imati na umu je da rižina voda ne smije biti starija od tjedan dana.

Trenutno nema komentara

Comments are closed