Želite li dulje izgledati preplanulo? Nosite boju kave!

Smeđa u svim nijansama (posebno u boji kave) najčešće se smatra jesenskom bojom, no brojni dizajneri i stilisti sve je češće ubacuju kao temelj outfita u kojima ispraćamo ljeto. Razlog je vrlo jednostavan – boja kave ima mnogo nijansi a uskladite li idealnu kavicu s vlastitim podtonom kože djelovat ćete preplanulo i svježe kad se vratite s godišnjeg.

Kako zablistati odijevajući boju kave?
Boja kave naziv je za sve nijanse smeđe koje se pojavljuju u šalicama s vašim omiljenim napitkom. Netko kavu pije crnu, bez bilo kojeg dodatka, dok neke ovo stimulirajuće piće upotpunjuju mlijekom. Koja je to onda idealna nijansa kave u kojoj ćete izgledati svježe i preplanulo? Je li to boja vaše omiljene kave ili… Odgovor se krije u ovome ili što označava točno određenu nijansu kave koja se nalazi u vašem podtonu kože. I to onom kad je koža prirodna. Drugim riječima imate li svijetlu boju puti i hladni podton, nakon izlaganja suncu birajte hladne nijanse boje kave (bež/ boja bijele kave). Za žene toplog podtona su sve nijanse kave u koju ste dodale tek pokoju kap mlijeka.

Kome pristaje smeđa, u nijansi crne kave? Ta je boja univerzalna smeđa koja pristaje svima pa je kao takva i najčešći vjesnik nove modne sezone. Boja crne kave (smeđa hladnog podtona) lako se modno transformira uz pomoć detalja, a kad je odjenete koži daje sjaj i preplanulost, čak i ako se boja ‘isprala’.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS