Želite li se dotjerati ‘za špicu’ evo što morate znati!

Špica – kultna gradska modna pista po kojoj se šeće (najčešće) vikendom s ciljem pokazivanja vlastitih modnih kombinacija živi u svakom gradu. Posebno subotom kad se odlazak na kavu na špicu najčešće povezuje i s druženjem s prijateljima, odlaskom na tržnicu…

Budući da je zahladilo, total lookovi su postali spojevi toplih odjevnih predmeta i pripadajućih modnih detalja koji plijene pažnju u svakom trenutku.

Tražite li inspiraciju za svoj total look za špicu, evo što morate znati:

  • Dnevni look koji će ući u fokus promatrača složite od elemenata koji su vam ugodni. Visoke potpetice zamijenite tenisicama, a usku odjeću koja vas sputava ležernim odjevnim predmetima.
  • Nosite boje, posebno jesenske koje su ove sezone apsolutni must have
  • Prvi sloj odjeće možete biti jednostavan i ugodan, a posebnu pažnju posvetite odabiru gornjih odjevnih predmeta – kvalitetan kaput, dobra jakna, kape, šalovi, rukavice, sunčane naočale moraju biti dobro usklađeni. Oni su zapravo i to po čemu će netko ocijeniti jeste li dobro odjevene ili ne. Posebno sjedite li na terasi nekog kafića i obasjani zubatim suncem pijete kavu.
  • Izbjegavajte čipku, pliš, jako tanke potpetice, puno zlatnog nakita, perje za dnevni look. To su ipak detalji primjereni za večernje izlaske.
  • Idete li u paru, uvijek uskladite stilove.
Trenutno nema komentara

Comments are closed