Želite li putovati s frendicom? Razmislite o ovim mjestima!

Volite li pobjeći od svakodnevice i doživjeti određen grad ili mjesto u društvu svoje frendice, bez opterećenja supruga i djece, vrijeme je da proučite pet top destinacija koje se nalaze na samom vrhu mjesta ‘koje svaka žena treba posjetiti’. Bez brige, aranžmani su često vrlo povoljni, platiti se može na rate, a u ženskom društvu su troškovi puno manji nego kad putujete s obitelji.

Razmislite o ovim destinacijama:

Milano – talijanska modna meka svakog dana privlači na tisuće turista iz različitih krajeva svijeta. Onih koji vole modu, ali i tipičan talijanski štih. Ovo je grad koji nikad ne spava, pa uz kupovinu i modne novitete možete uživati u mnogim kazališnim predstavama, obilasku muzeja, guštanjem u prekrasnim restoranima s tipičnim talijanskim specijalitetima.

Grčka i to u potpunosti. Ovo je zemlja za uživanje, samo odaberite ono što vas opušta. Prekrasna povijest Atene, neodoljiv odmor na Grčkim otocima… Ovo je zemlja koja živi 24 sata i koja jednostavno mami kroz svoju povijest, gastronomiju, zabavu.

Amsterdam je proglašen jednim od najprimamljivijih gradova na svijetu. S jedne strane oduševljava svojom liberalnošću, ali i poviješću koja se može doživjeti u jednom od poznatih gradskih muzeja. Amsterdam je idealan grad za odlazak s frendicama jer tijekom dana ćete obilaziti muzeje, kupovati u malenim gradskim trgovinama, a navečer uživati u izlascima u barove i restorane u kojima ćete probati različite svjetske specijalitete i piti nizozemsko pivo.

Bali, Indonezija je vrlo popularna destinacija. Možete na Bali cijele godine jer upravo na ovom mjestu je vrijeme lijepo cijele godine. Bali je vrlo sigurno mjesto, bez jasnih pravila odijevanja i ponašanja. Sve je u službi turizma pa na ovom mjestu doživite nešto više od sunčanja na plaži. Lokalni izleti nisu skupi pa priuštite si…

New York više nije tako nedostižan i dalek. Priuštite si ga u društvu frendica i ponašajte se kao cure iz serije ‘Seks i grad’. I ovaj grad nikad ne spava i turistima nudi zabavu u potpunosti. Šoping ( posebno u vrijeme Božića i Uskrsa), bezbrojni sadržaji poput kazališnih predstava, muzeja… Ili jednostavno šetnja i obilazak grada kojeg svaki dan iznova možete otkriti.

Trenutno nema komentara

Comments are closed