Želite li (pre)spavati nedaleko od NP Krka, evo super lokacije!

Krenete li na vikend s namjerom da ćete razgledati ljepotu toka rijeke Krke, vaše odredište neka bude selo Rupe. Malo, pitoreskno selo 5 kilometara udaljeno od Roškog slapa, poznato i kao mjesto u kojem se rodio Vuk Mandušić (njegovu sablju pogledajte u muzeju na Visovcu), skriva nevjerojatno zanimljiv smještaj po cijenama puno povoljnijim od klasičnog apartmanskog ili hotelskog smještaja.

Na prekrasnom Krka Fairytale Village imanju nalaze se dva objekta – kuća koja izgleda kao gljiva, u kojoj može komotno spavati 5 osoba i bajkoviti dvorac za smještaj 4 odrasle osobe. I jedna i druga smještajna jedinica u svojoj unutrašnjosti skrivaju zasebne sanitarne čvorove, mini kuhinju i ugodne krevete.

Po čemu se razlikuju?
GLJIVA – je idealna za one koji će samo prespavati. Pet kreveta s ugodnim madracima pružiti će vam odmor kakav zaslužujete nakon napornog dana u prirodi. Ova kućica ima malu kupaonicu (open space tuš) i malu kuhinjicu u kojoj možete skuhati jutarnju kavicu, ali ne i ručak.

DVORAC je nešto komforniji, ali je zato manji za jedan krevet, uz napomenu da na katu (u samom krovu dvorca) mogu spavati djeca ili dvoje, sitnijih, odraslih. Tu je kuhinjica i kupaonica, komfornija i slična izgledom na rješenja koja ćete pronaći na brodu.

Oba objekta međusobno su povezani zajedničkom ljetnom kuhinjom, velikim stolom i pekom/roštiljem, te kuhalom na kojem ćete moći pripremiti željeni obrok. Ono što oduševljava je činjenica da prilikom uživanja u jelu i piću gledate na ljepote sela u kojem ste smješteni, a tijekom boravka možete uživati u plodovima koji rastu na imanju (voće i povrće).

SAVJET VIŠE: Želite li posjetiti ovo prekrasno mjesto, najbolje je da s prijateljima bukirate obje kućice kako biste u potpunosti mogli uživati u cijelom imanju. Za sve dodatne informacije direktno kontaktirajte vlasnika imanja Florijana Žižića 095 940 4056 ili putem maila florijan_zizic@net.hr

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed