Želite li izgledati vitkije, više, prekriti nedostatke građe tijela? Ovo je 7 haljina na Zalandu (do 50 eura) koje će vam u tome pomoći!

Godišnji odmor prepun ljenčarenja, dobrog roštilja, izlazaka, uživanja u gastro delicijama odrazio se na vašem tijelu pa sada, kad ste se vratili u svakodnevicu pokušavate prekriti koji kilogram više. Drage naše- sve je moguće! Dok ponovo ne krenete u teretane, iskoristite moć koju imaju različiti krojevi haljina u prekrivanju nedostataka građe tijela i naglašavanju aduta. Pronašli smo ih na Zalandu, a većina ih je i na sezonskom sniženju, pomno odabrana kako biste u njoj zakoračili i u modu jesen.

Koju haljinu treba vaša silueta?
U nastavku vam donosimo 7 haljina sa Zalanda koje korigiraju liniju tijela. Kako znati koja je baš za vas? Za početak definirajte problem kojeg želite sakriti. To mogu biti ‘šlaufi’ oko trbuha ili debljina u području bedara i bokova. Ovisno o tome odaberite dužinu haljine ali i njezine detalje. Evo primjera – ako je problem trbuh odaberite model s definiranim dekolteom, preklopom i napravljenom od kombinacija uzoraka. Sve ovi alati miču pogled s kritičnog dijela tijela.

fashion-zalando-haljine-vitkije-modnialmanah

Bedra i bokove sakrijte u model haljine/košulje s remenom koja će obilježiti modnu jesen

fashion-zalando-haljine-vitkije-modnialmanah

Kako izgledaju noge? Skladne su, proporcionalne u odnosu na tijelo ili kraće/duže, s naglašenim listovima i širokim zglobovima? Ako su skladne, odaberite model koji vam pruža mogućnost da otkopčate zadnji gumbić ili otkrijete prorez na haljini i pokažete koljena

fashion-zalando-haljine-vitkije-modnialmanah

Za sve vas koje imate široka koljena idealan je model haljine zaobljenih krajeva kojima najdulj dio prekriva cijelo koljeno.

fashion-zalando-haljine-vitkije-modnialmanah

Nije svejedno koju boju i uzorak birate! Tople boje optički proširuju, hladne sužavaju, a veliki cvjetni print lijepo prekriva obline sužavajući siluetu.

fashion-zalandu-haljine-vitkije-modnialmanah

Sitnije cvijeće poput rastera dodaje volumen pa ovakve haljinice trebaju nositi visoke i vitke žene .

fashion-zalandu-haljine-vitkije-modnialmanah

Koji ovratnik odabrati kako ne biste dodali volumen na tijelu? Najbolje je odabrati retro kragnicu koja se nalazi na lijepom okruglom otvoru haljinice. Haljina u nastavkju je odličan primjer, a zbog okomitih ušitaka ovaj model haljine dodatno sužava liniju tijela.

fashion-zalandu-haljine-vitkije-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS